سبز فایل

طرح توجیهی پایان نامه طرح کسب و کار،مقاله 1398،قرارداد،پاورپوینت،جزوه،نمونه سوالات،حل المسائل،پرسشنامه،سوالات استخدامی،بانک ایمیل،شماره تلفن مشاغل

سبز فایل

طرح توجیهی پایان نامه طرح کسب و کار،مقاله 1398،قرارداد،پاورپوینت،جزوه،نمونه سوالات،حل المسائل،پرسشنامه،سوالات استخدامی،بانک ایمیل،شماره تلفن مشاغل

جزوه کامل و جامع تولید فرآورده تخمیری لبنی ( تولید پنیر )

جزوه-تولید-فرآورده-تخمیری-لبنی--تولید-پنیر-
جزوه تولید فرآورده تخمیری لبنی ( تولید پنیر )
فرمت فایل دانلودی: .pdf
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 158
حجم فایل: 1766
قیمت: 4000 تومان

بخشی از متن:

دانلود جزوه کامل و جامع تولید فرآورده تخمیری لبنی ( تولید پنیر ) مخصوص رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی

سرفصل ها :
فهرست فصل اول :
بخش اول : کشت ها
بخش دوم : انعقاد
فهرست فصل دوم :
بخش اول : مقدمه ای بر ساخت پنیر
فهرست فصل سوم
بخش اول : ساخت مرحله به مرحله پنیر
بخش دوم: عمل آوری و بسته بندی
بخش سوم : پروسه های کنترلی
فهرست فصل چهارم
بخش اول : فرآیند ها و روش های کنترل کیفی
فهرست فصل پنجم
بخش اول : پنیر با چربی پایین
بخش دوم : ساخت پنیر با شیر اولترا فیلتراسیون شده
فهرست فصل ششم
بخش اول : پنیر عمل آمده نرم
بخش دوم : پنیر نیمه سفت و شسته شده
بخش سوم : پنیر سفت و سخت , دمای پایین , پروولون , چدار
بخش چهارم : دمای بالا : رومانو , سوئیسی
بخش پنجم : پنیر دارای رسوبات اسیدی
بخش ششم : پنیر تازه

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.