چکیده: نیاز روز افزون جوامع بشری به غذا محدویت منابع آب و خاک و کوتاه بودن فصل کار در مناطق سرد سیر گسترش کشت در فضای محدود و کنترل شده را مورد توجه قرار داده تا انسان عصر حاضر را از نگرانی برای تهیه غذای مورد نیاز خود رهایی بخشد هر ساله پس از برداشت گندم و برنج مقادیر زیادی کاه و کلش بدون استفاده باقی می ماند در حالی که با استفاده از ان میتوان به کشت برخی از گونه های قارچ که مواد پروتئینی فروانی دارد پرداختو بعضی از نیازهای غذایی انسان را تامین کرد.
فهرست مطالب طرح:
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 19