سبز فایل

طرح توجیهی پایان نامه طرح کسب و کار،مقاله 1398،قرارداد،پاورپوینت،جزوه،نمونه سوالات،حل المسائل،پرسشنامه،سوالات استخدامی،بانک ایمیل،شماره تلفن مشاغل

سبز فایل

طرح توجیهی پایان نامه طرح کسب و کار،مقاله 1398،قرارداد،پاورپوینت،جزوه،نمونه سوالات،حل المسائل،پرسشنامه،سوالات استخدامی،بانک ایمیل،شماره تلفن مشاغل

جزوه آموزشی غلات و دیم کاری

جزوه-غلات-و-دیمکاری-کارشناسی-ارشد
جزوه غلات و دیمکاری کارشناسی ارشد
فرمت فایل دانلودی: .pdf
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 370
حجم فایل: 14293
قیمت: 50000 تومان

بخشی از متن:

قسمتی از متن :
سنبله است، اما در غلاتی که گل آذین آنها به صورت پانیکول است گل دهی از قسمت راس انشعابات به طرف محور اصلی می باشد.
در انتهای مرحله رشدی غلات، مرحله تشکیل و رسیدگی دانه قرار دارد، بلافاصله بعد از باروری (لقاح) دانه ها تشکیل 24 روز بعد از باروری رسیده می شود. - شده و رشد می کنند دانه در گندم بسته به حرارت و رطوبت محیط به مدت 35 مراحل رسیدن دانه در غلات را می توان به سه قسمت مرحله رسیدن سبز یا شیری – رسیدن زرد یا خم یری و رسید
کامل یا سخت تقسیم کرد در مرحله سبز یا شیری دانه ها متورم می شود و چنانچه بین دو انگشت فشار دهیم مایه خمیری از آن خارج می گردد و دارای 50 % وزن دانه آب است، در مرحله خمیری یا زرد مقدار آب موجود به 30 % وزن دانه می رسد و چنانچه بین دو انگشت فشار دهیم له می شود و در پایان این مرحله اندوخته شدن مواد غذایی در دانه متوقف می گردد. و در مرحله سخت با رسیدن کامل وزن آب درون دانه ها به 15 تا 16 درصد وزن دانه می رسد و به وسیله فشار انگشتان له نمی گردد. معمولاً در غلات قسمت بالای گیاه که از پرچم برگ و میانگره ح امل سنبله و خود سنبله تشکیل شده است بیشترین عمل فتوسنتزی را انجام می دهد. در غلات: ورس در غلات یکی از خطرناکترین پدیده های است که در زمان زندگی گیاه lodjing - ورس یا خوابیدگی می تواند به وجود آید، ورس سبب خوابیدن گیاه و پایین آمدن عملکرد و در معرض هجوم قرار دادن گیاه نسبت به آفات و امراض گیاهی و همچنین سبب کاهش شدید لقاح در گیاه می گردد. کمبود نور و یا زیادی مواد غذایی با ازت همراه با آب زیاد از عوامل مهم و موثر در ورس غلات هستند. کمبود نور سبب طویل شدن خیلی زیاد سلولهای میانگره پایینی ساقه و تشکیل بافتهای مکانیکی بسیار ضعیف می گردد.
تراکم زیاد نیز همین حالت را به وجود می آورد در شرایط رطوبت زیادو ازت خیلی زیاد سبب طویل شدن میانگره ساقه می گردد و در نتیجه بافتهای مکانیکی ساقه توسعه نمی یابد و استحکام ندارد. بطور کلی ورس در غلات بدلیل عدم تعادل ایجاد شده در کربوهیدراتهای کربن و پروتئین صورت می گیرد مقاومت غلات به ورس در درجه اول تابع عوامل ژنتیکی است سپس محیطی. مقاومت به ورس در غلات را می توان به وسیله روشهای صحیح زراعی مانند برقراری بهترین تراکم، برقراری تعادل بین می باشد که با نام تجارتی سیکوسل در بازار (C-C-C) ازت و فسفر و پتاس و استفاده از موادی مانند کلروکلین کلراید یا موجود است.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.