این فایل طرحی کامل از تولید آبنبات میباشد و به صورت فایل word برای شما آماده شده است و قابل تغییر نیز میباشد .
چکیده: نبات و آبنبات یکی از ساده ترین شیرینیها جهت مصرف میباشند. هم از نظر مصرف در مراسم و جشنها و نیز از لحاظ پزشکی نیز در بعضی موارد افت فشار در بیماران، سادهترین راه برای بهبود حال مریض مصرف نبات میباشد. در عین حال از لحاظ قیمت نیز بسیار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ تنوع در طعم نیز بسیار متنوع میباشد. از دیگر موارد مصرف نبات میتوان به طعم دهی به دیگر موارد غذایی اشاره کرد و در طعم شیرینی جات و کیکها از پودر نبات و آبنبات میتوان استفاده کرد.
برای نبات و آبنبات مانند تمام مواد غذایی که از لحاظ مصرف وسعت زیادی دارند، میتوان کالاهای جایگزین دیگری در نظر گرفت، مانند انواع شکلاتها، تافیها و دیگر شیرینیجات که در بازار مصرف موجود باشد. اما هیچ یک از مواد غذایی خود با توجه به شرایط سادة تولید نبات و آبنبات و تنوع در تولید و سهولت در امر تأمین مواد اولیه جایگزین این دو محصول نخواهند بود و همواره این محصولات در بازار مصرف جایگاه ویژهای برای خود دارند.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 35
مشخصات محل اجرای طرح :
استان:مرکزی
شهرستان : اراک .
بخش : مرکزی
ابعاد ومساحت محل اجرای طرح
زمینی به مساحت 1500 متر مربع
نزدیکترین شهر وفاصله آن تا محل کسب و کار در 5 کیلومتری شهراراک واقع است .
فاصله محل استقرارکسب و کار تا جاده اصلی ،نوع راه و جاده مربوطه در کنار جاده اصلی
امکانات تأمین موادو لوازم در محل وجود دارد
امکانات تأمین نیروی کار ماهر در منطقه
چکیده: برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از شستشو ی سیب زمینی ، توسط دستگاه های سایش آن را پوست گیری می کنند. دراین روش سایش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است . پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد . بدین ترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکل بنام هاپر ریخته می شود و با عبور از میان دستگاه مذکور ، به درون ماشین برش سرازیر می گردد در هنگام برش , و به منظور شسته شدن نشاسته ازسطح تراشه ها ، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید. چنانچه نشاسته ازسطح تراشه ها شسته نشود ، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید .
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 17
چکیده: آلژینات سدیم یک کربوهیدرات با فرمول شیمیایی (C6H6O7Na)n میباشد که به صورت پودر خامه¬ای رنگ تولید می شود. این ماده به آسانی در آب حل میشود و تولید یک محلول غلیظ کلوئیدی مینماید. این ماده خاصیت تعلیق کنندگی و امولسیون کنندگی قوی دارد. آلژین غیر سمی و در حلالهای آلی نا محلول است. کاربرد و موارد مصرف آلژین بطور وسیع و گسترده به عنوان عامل تعلیق کننده و امولسیون کننده در ساخت رنگهای امولسیونی بکار میرود. آلژینات سدیم یک ماده مفید جهت اصلاح و بهبود آب بویلر و برای جلوگیری از ایجاد لایه (Incrustation) می باشد. این ماده در ساخت بستنی جهت ایجاد ثبات و پایداری استفاده می شود. آلژینات سدیم در تهیه داروهای گوناگون و بعنوان یک جزء اصلی (پر کننده) در ساخت قرصها بکار می رود. همچنین در دندانپزشکی بعنوان مواد نشانه گذاری و قالب گیری استفاده می شود. آلژینات سدیم مخصوصاً در عملیات چاپ روی منسوجات کاربرد فراوانی دارد. در این طرح مراحل کامل تولید آلژین از ابتدا تا بسته بندی تشریح شده است. همچنین لیست کامل تجهیزات مورد نیاز و برآورد اقتصادی اجرای طرح مورد بررسی قرار گرفته است.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 6
چکیده: آلوم (Alum) یا زاج سفید با نام شیمیایی سولفات آلومینیوم در تصفیه آب و بعنوان ماده ثابت کننده رنگهای نساجی مورد مصرف قرار می گیرد. این ماده همچنین در تهیه داروها و صنایع داروسازی بکار می رود. زاج سفید یا سولفات آلومینیوم با نامهای تجاری مختلفی شناخته می شود که عبارتند از آلوم پرال (Peral Alum)، آلوم اسیدی (Pickel Alum)، کیک آلوم (Cake Alum)، آلوم فیلتر شده، آلو کاغذ سازی، آلوم گسترده (Patent Alum). سولفات آلومینیوم تجاری فقط محتوی 13 مول آب تبلور است. زاج سفید در صنایع مختلف از جمله نساجی، کاغذ سازی، تصفیه آب، رنگ رزی، داور، غذایی و ... کاربرد وسیعی دارد. در طرح ارائه شده علاوه بر بررسی خصوصیات و تشریح انواع زاج سفید موجود، روش کامل تولید بهمراه نمودار فرایند آورده شده است. همچنین جهت تولید 3 تن زاج سفید در روز کلیه تجهیزات مورد نیاز و برآورد جز به جز هزینه ها مورد بررسی قرار گرفته است.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 6
طرح تولیدی تولید بیسکویت به صورت کامل
چکیده: ایجاد صنایع غذایی وتبدیلی در کشورهای درحال توسعه موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی است . ارزان بودن مواد خام , ارزبری کم ، نیروی کار ارزان و نیاز به سرمایه کم همگی ازجمله عواملی است که ایجاد صنایع تبدیلی توجیه پذیر می نماید و موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات کشاورزی می شود. ساختار اقتصادی ایران بگونه ای است که بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی همواره از جایگاه ویژه ای در فرآیند توسعه اقتصاد ، اجتماعی وسیاسی کشور برخودار بوده است . امکانات بلقوه ، وسعت اراضی قابل کشت ، تنوع اقلیم ، سهم قابل توجه جمعیت واشتغال درمناطق روستایی ، معیارهای برتری اقتصادی ازجمله برتری بسبی سرمایه گذاری دراین بخش و ارزش سرمایه داری ها و ساختار اقتصادی تولید و محرومیت زدایی استعداد این سرزمین را باری توسعه و رشد کشاورزی وراه اندازه صنایع تبدیل و غذایی توجه می کند.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 28