چکیده: بر اساس آمار منتشر شده توسط سازمان جهانی خواربار و کشاورزی، بین کشورهای عمده تولید کننده انگور ایران در رتبه هفتم جهان قرار دارد و پس از ترکیه و آمریکا، سومین صادر کننده کشمش جهان میباشد. از اینرو با توجه به وجود منابع غنی مواد اولیه و توان و پتانسیل بالای تولید و صادرات محصول، کشور از واردات این فرآورده بی نیاز است.
فهرست:
- معرفی محصول
- نام و کد محصول
- شماره تعرفه گمرکی
- شرایط واردات
- بررسی و ارائه استاندارد ملی
- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی
- توضیح موارد مصرف و کاربرد
- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر محصول
- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
- شرایط صادرات
- وضعیت عرضه و تقاضا
- بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم -٥
- بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم..
- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور
- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی
- میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین آن
- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
- وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال
- بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
- تجزیه و تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
- منابع
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 74