سبز فایل

سبز فایل

طرح توجیهی پایان نامه طرح کسب و کار،مقاله 1398،قرارداد،پاورپوینت،جزوه،نمونه سوالات،حل المسائل،پرسشنامه،سوالات استخدامی،بانک ایمیل،شماره تلفن مشاغل
سبز فایل

سبز فایل

طرح توجیهی پایان نامه طرح کسب و کار،مقاله 1398،قرارداد،پاورپوینت،جزوه،نمونه سوالات،حل المسائل،پرسشنامه،سوالات استخدامی،بانک ایمیل،شماره تلفن مشاغل

طرح توجیهی تولید پوشال کولر


این فایل طرح بسیار کامل با عنوان تولید پوشال کولر میباشد . و در یک فایل word برای شما آماده شده است که قابل تغییر میباشد .

چکیده: چو ب یکی از اولین موادی است که انسان با آن اشنا شده واز آن استفاده کرده است تنوع وتعددکاربری چوب در صنایع گوناگون ونگاهی به فهرست انواع فرآورده هایی که ماده اولیه آنها را چوب تشکیل می دهد موید درجه اهمیت بالای چوب به عنوان یک کالاست . چوب شاید تنها ماده اولیه باشد که هنوز هم با وجود معادن غنی ومتنوع دیگر توانسته است به علت ویژگیهای ساختمانی مخصوص به خود بدون رقیب با درجه اهمیتی مصرفی وکاربردی زیاد در خیلی از زمینه های صنعتی برتری خودرا نسبت به دیگر مواد ومحصولات حفظ کند وهر روزه به دلیل افزایش جمعیت تنوع فراورده های چوبی تقاضای محصولات چوبی در حال افزایش است ...

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 27


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید



طرح توجیهی بسته بندی ماست پاستوریزه


این فایل طرح بسیار کامل با عنوان بسته بندی ماست پاستوریزه میباشد . و در یک فایل word برای شما آماده شده است که قابل تغییر میباشد.

چکیده: نیاز روزافزون جمعیت رو به رشد شهر به مواد غذایی ،رشدی جهشی را در صنایع غذایی ایجاب می نماید. شیر، یکی از مهم ترین موادخوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ،کلسیم ،سایر مواد معدنی و نیز حدود 750 کیلوکالری انر‍ژی درهر لیتر می تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد. دراین میان نکته مهم استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوری که ضمن جلوگیری از فساد شیر ،ازسرایت بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کنندگان پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیراست . هدف ما از ارائه این طرح خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستونریزه است که علاوه براینکه نقش بسزائی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می باشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم می آورد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 30


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید



طرح توجیهی غلات حجیم شده


چکیده: بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود.

بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار بالا، حجیم و پخته شده و سپس پوشش و طعم داده شده باشند. مایعات شکلاتی، میوه ای یا انواع طعم های دیگر میتواند به عنوان ماده پرکننده یا مغزی در این محصولات تزریق شود یا به عنوان روکش دهنده روی این محصولات را پوشانده و طعم های متنوعی ایجاد کنند. انواع دیگری از غلات حجیم نیز وجود دارند که بر پایه دانه غلات تهیه میشوند. در این روش دانه های گندم، ذرت یا برنج تحت شرایط انفجاری ویژه ای حجیم شده و سپس از ترکیباتی مانند عسل، کاکائو یا مواد مشابه به عنوان روکش دهنده برای آنها استفاده میشود.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 50


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید



طرح توجیهی عرقیات معطر


چکیده: نظام صنعت نوشابه سازی در ایران بر اساس نفوذ شرکتهای تولید عصاره و کارتلهای بزرگ و پر توان نوشابه سازی شکل گیری شده است . این محصول که یکی از نشانه های نفوذ غرب در کلیه شئون اجتماعی و اقتصادی ما بوده است متاسفانه توانسته است با کوشش نمایندگان داخلی این کمپانی ها جایگزین نوشا به های مقوی محلی شده تا جائی که در پاره ای از خانواده ها جزء لاینکف غذای روزانه و جیره غذایی افراد قرار گرفته است . واقعیت آن است که تولیدات این صنعت نه تنها مفید نیست بلکه چه از نظر جسمانی و چه از نظر اقتصادی و ملی دارای مضراتی است که اغلب به آنها واقف می باشند . در حالی که از قدیم الایام از گیاهان معطر ،گلها ومیوه های محصول همین مرز وبوم عصاره ها ونوشابه هائی تهیه گردیده و صدها سال است مورد مصرف مردم قرار گرفته است که نه تنها دارای ضرر وزیان نیست بلکه هم از نظر طعم وبو هم از نظر تقویت روحی و جسمی دارای مزایای زیادی است . عرقیات حاصله از گیا هان ومیوه جات که موضوع بحث این طرح بوده وبرای سرمایه گذاری در تولید آن به روش صنعتی بجای روش سنتی پیشنها داتی عرضه گردیده است از جمله این نوشابه ها است که امروزه جهان به فایده آن پی برده به طوریکه مصرف مواد اولیه آن چه به صورت دانه ، میوه وسبزینه وچه به صورت عصاره وعرقیات میرود که جای خود را به طور جدی در سراسر نقاط جهان باز نماید. امید است که طرح حاضر مورد توجه سرمایه داران و علا قه مندان به سرمایه گذاری قرار گرفته زمینه فعالیت برای تولید اینگونه محصولات همه ساله زیادتر گردیده تا جائیکه بتواند عرقیات نیز مانند گلاب یکی از اقلام قابل توجه صادراتی گردد.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 42


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید



طرح توجیهی تولید غذای کودک


چکیده: هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید غذای کودک ( شیر سویا) است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 800 میلیون تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر 80 میلیون تومان و کا هزینه های تولیدی سالانه برابر 250 میلیون تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت 6 ماه برگشت می یابد . احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، قزوین و مرکزی از مزیت نسبی برخوردار است.

...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 54


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید